Contact
Kok Interieurs

Verzendkosten

Bezorgen en afhalen

Als u een bestelling heeft geplaatst op de webshop heeft u de keuze om het product gratis te laten bezorgen (bij een bestelling boven de € 100,-) of af te halen in onze winkel te Putten. Bij bestellingen onder de €100,- euro rekenen bij €7,25 verzendkosten binnen Nederland. Bestellingen worden verstuurd met PostNL en DPD(voornamelijk buitenland). Kok interieurs is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of beschadiging van goederen tijdens verzending.

De verzendkosten voor het buitenland worden berekend nadat u uw bestelling heeft bevestigd. / The shipping costs for abroad will be calculated after you have confirmed your order.

Kiest u voor afhalen dan ligt uw bestelling na bevestiging klaar in onze winkel, adres:

Gervenhof 35, 3882 AR Putten

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 09:30 – 17:30 uur
Zaterdag 09:30 - 17.00 uur

Levertijd bij vooruitbetaling

Bij vooruitbetaling kan het 1 tot 3 werkdagen duren voor wij je betaling hebben ontvangen. Na ontvangst doen wij ons uiterste best om je bestelling nog dezelfde dag te versturen.

Ruilen of retourneren

Ruilen of retourneren kan binnen 14 dagen onder de volgende voorwaarden.

  • Het product mag niet gebruikt of beschadigd zijn; geen gebruikssporen vertonen.
  • De verpakking en toebehoren moeten in originele staat zijn.
  • Sommige producten uitgezonderd, bijvoorbeeld omdat je deze zelf specificeert.

Procedure
U stuurt het artikel op eigen kosten en op eigen risico terug. Ongefrankeerde zendingen en zendingen onder rembours worden door ons niet aangenomen. Vermeldt bij uw retourzending graag uw naam, factuur- en bankrekeningnummer.

Retour betaling
Het retourbedrag van de bestelling wordt binnen 14 werkdagen terug gestort op de door u aangegeven bankrekening, inclusief de verzendkosten voor uw oorspronkelijke order.

Verzendkosten opnieuw opsturen
U kunt uw bestelling natuurlijk ook ruilen. Wij nemen eenmalig de verzendkosten voor onze rekening van het opnieuw opsturen van het geruilde artikel.

Retouradres
U kunt de producten, zorgvuldig verpakt, retour zenden via een PostNL Postkantoor (kijk op postnl.nl voor het dichtstbijzijnde adres).
Het retouradres is:

Kok Interieurs
Gervenhof 35,
3882 AR Putten

Aansprakelijkheid
Kok interieurs Putten is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van verzendingen of schade tijdens transport. Zorg daarom ook altijd voor een goede neutrale verpakking. Wanneer dit gebeurt kunnen wij helaas het aankoopbedrag van de retourzending niet vergoeden.

Bestelling beschadigd aangekomen of defect
Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de bestelling, neem dan direct contact met ons op, graag binnen 2 werkdagen. Wij zullen uw klacht beoordelen en zoeken naar een passende oplossing.