Contact
Kok Interieurs

Meubelstoffering bij Kok Interieurs

Bent u gehecht aan uw meubelstuk?

Bij Kok Interieurs begrijpen wij dat u dan liever geen afscheid neemt. Dit is gelukkig ook niet noodzakelijk als uw meubelstuk langzaam slijtage begint te vertonen. Kok Interieurs heeft een breed assortiment meubelstoffen, zodat onze professionele stoffeerders uw meubelstuk een tweede ronde laten meegaan.

Vulling

Ieder mens heeft zo zijn eigen voorkeur. Niet is zo persoonlijk als de vulling van uw zit- en rugkussens. Hard of zacht, koudschuim of veren rugkussens, of juist een combinatie van dons en koudschuim. Wij denken graag met u mee. Ziet u graag siernagels, fraaie capitons of juist liever een aansprekende piping langs de kussens? Bij Kok Interieurs in Putten is vrijwel alles mogelijk.

Atelier

Onze meubelstoffeerder is dagelijks te vinden zijn atelier, waar hij met veel liefde meubels, banken en fauteuils stoffeert. Elk meubel knapt zienderogen op onder zijn vakkundige handen.

Stoffencollectie

U wilt stofferen, maar heeft geen idee welke stof nou passend is in uw interieur en bij het betreffende meubelstuk. Neem dan eens een kijkje in onze uitgebreide stoffencollectie en laat u adviseren door onze interieurstylistes. Wij hebben bijvoorbeeld stoffen van Mulberry, Sanderson, Zoffany, Kobe, Carlucci, Jab,Chivasso, Romo, Designers Guild, Pierre frey, Zwoosh, Silvera en nog vele andere aansprekende merken.

 

Antiek

Heeft u antieke meubels? Dan wilt u dat daar voorzichtig mee omgegaan wordt. Wij restaureren antieke meubels en voorzien ze desgewenst van een nieuwe stof. Zo voldoet uw antieke stuk weer helemaal aan de eisen van de moderne tijd.

Meer weten?

Neem gerust vrijblijvend contact op en laat u informeren over de mogelijkheden voor uw meubelstuk.