Contact
Kok Interieurs

Sevn banken

Het merk Sevn ontwerpt prachtige banken. Dit unieke merk biedt adembenemende meubels in warme velvet stoffen. Kies voor een donkerblauwe velvet driezitsbank of maak uw zithoek af met een in ’t oog springende poef uitgevoerd met taps toelopende poten van hout. In de collectie van Sevn vindt u voornamelijk stoffen als velvet en leer. Deze stoffen zorgen voor een luxe uitstraling en geven uw interieur een upgrade.

 

Kies voor een van de Sevn banken passend bij uw interieur

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe bank, moet u echt eens kijken naar de collectie van het merk Sevn. In deze collectie vindt u een groot aanbod met unieke, moderne meubels die perfect passen in ieder interieur. Omarmt u de industriële stijl? Of is uw inrichting klassiek of landelijk? De banken van het merk Sevn passen in ieder interieur. Dankzij het gebruik van verschillende soorten stoffen en kleuren als okergeel, roestoranje, donkerblauw, legergroen, grijs en crème, vindt u gegarandeerd een bank die prachtig staat in uw woning.

 

Vraag onze specialisten om hulp

Wilt u de banken van het merk Sevn graag in het echt bewonderen? Kom dan langs in onze winkel en kies uw favoriet. U kunt als u langskomt meteen ook voelen hoe comfortabel de meubelen zijn. Heeft u wat advies nodig? Geen enkel probleem! Onze specialisten voorzien u graag van gratis interieuradvies. Kijk ook eens bij de collecties van onze andere merken. Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact op door te bellen naar 0341-353786 en wij beantwoorden graag al uw vragen.

Resultaat 1–16 van de 51 resultaten wordt getoond