Contact
Kok Interieurs

Landelijk vloerkleed

Bent u op zoek naar een landelijk vloerkleed die u eenvoudig online kunt bestellen? Bij Kok Interieurs is het geen enkel probleem om een vloerkleed online te bestellen. Zo geniet u in een mum van tijd van uw aanwinst. Update uw interieur met een prachtig vloerkleed. De kleden in onze collectie geven uw interieur een warme sfeer. Ook is een vloerkleed ontzettend fijn op koude dagen. Geniet behaaglijk met een heerlijke kop koffie of thee van warme voeten terwijl u op de bank zit.

Kies een landelijk vloerkleed en update uw interieur

Met een landelijk vloerkleed, dat ook wel tapijt of karpet wordt genoemd, creëert u sfeer en warmte in zowel de woon- als slaapkamer. Een vloerkleed staat prachtig in de zithoek onder uw bank en salontafel. Ook in een hal kunt u voor een prachtige aankleding zorgen wanneer u een vloerkleed neerlegt. Door een nieuw vloerkleed online te bestellen, geniet u binnen enkele dagen van uw aanwinst zonder het zelf te hoeven vervoeren. Wacht ontspannen op de bank op uw bestelling. Met verschillende stoffen, patronen en kleuren vindt u gegarandeerd een vloerkleed dat perfect past bij de rest van uw interieur.

Kies uit diverse merken

Bij Kok Interieurs vindt u kleden van diverse merken. Zo bieden wij kleden aan van merken als Designers Guild, Limited Edition, By Boo, Gelasta, Eurogros, Brink & Campman, Perletta, De Millenerpoort en Karabagh. Wilt u voordat u een landelijk vloerkleed online gaat bestellen de mogelijkheden eerst bewonderen? Kom dan langs in onze winkel. Hier voorzien onze specialisten u graag van gratis interieuradvies. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0341-353786.