Contact
Kok Interieurs

Gordijnen en interieurstoffen kopen

Wilt u specifieke gordijn- of interieurstoffen kopen? Onze stoffencollectie bestaat onder meer uit Burberry, Kobe, Eijffinger, Silvera, Sanderson en nog vele andere fraaie stoffenmerken. Ons gordijnatelier levert iedere stof in de gewenste maat en afwerking. Geef uw woonkamer een frisse look met een paar nieuwe gordijnen of bekleed meubels in een opvallende print voor wat kleur. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer u van plan bent om interieurstoffen te kopen.

Door mooie interieurstoffen te kopen, creëert u een unieke look

Met een uitgebreide collectie aan interieurstoffen van verschillende merken zult u gegarandeerd een stof kopen die perfect aansluit bij uw interieur. Kok Interieurs biedt onder andere stoffen aan van merken als Kenedix, Nina Campbell, Wind, Vano, Lizzo, De Ploeg en McVeer. Kies voor een rijke stof met rozenprint als gordijn of bekleedt er een ouder stoeltje mee. Meubels krijgen een echte opknapbeurt wanneer ze gestoffeerd worden met een unieke stof. Ook zorgen gordijnen voor de nodige aankleding in een interieur. Wilt u een bijpassend vloerkleed? Ook deze vindt u in verschillende uitvoeringen in onze winkel.

Ontdek het hele assortiment

Heeft u vragen over de interieurstoffen die u bij ons kunt kopen? Neem dan gerust contact met onze winkel op. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen. Bel ons op 0341-353786. Ook kunt u ons inschakelen voor persoonlijk en gratis interieuradvies, of doe een flinke dosis wooninspiratie op door de website te bekijken.