Contact
Kok Interieurs

Creatiedagen bij Kok Interieurs

Gratis interieuradvies op maat. Passend bij uw huidige woonsituatie en natuurlijk ook binnen uw budget. Klinkt dat als een droom? Niet bij Kok Interieurs in Putten. Wij helpen u graag met een inrichting die overeenkomt met uw eigen smaak, mogelijkheden en wensen.

Hoe werkt het?

U maakt een afspraak in onze showroom voor een persoonlijk advies gesprek. Met behulp van een plattegrond maken wij een 3D-tekening met een voorstel van de indeling van de ruimte. Zo krijgen onze ideeën beeld en kunnen we de ruimtes zo indelen dat harmonie en balans de boventoon voeren. Ter ondersteuning van het advies maken wij een moodboard en krijgt u advies over het gebruik van geschikte kleuren. Het resultaat: een passend interieuradvies, waarbij we rekening houden met uw eigen smaak en uw eigen woonwensen. Want een huis dat voelt als een thuis; dat willen we toch allemaal?

Een stapje verder

Kok Interieurs gaat graag een stap verder met u. We laten mogelijke meubelen, vloeren, gordijnen, behang of verf zien en kunnen u vertellen wat dat doet met de uitstraling van uw eigen interieur. In onze showroom hebben we vele woonkamers die als inspiratie kunnen dienen voor diverse woonstijlen. Wilt u van ons weten welke bank geschikt is voor uw woonkamer? Onze interieurstylistes leggen graag verschillende opties voor. Zo komen we tot een persoonlijke wooncreatie, binnen uw budget en uw eigen smaak.

Schrijf snel in 

Meld u snel aan voor de creatiedagen en u krijgt van onze stylisten gratis en vrijblijvend interieuradvies. Na afloop gaat u naar huis met een 3D-tekening, een moodboard en uiteraard ook frisse ideeën.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Stuur dan een mailtje met uw gegevens: naam, telefoonnummer en waar u advies over wilt hebben, naar info@kokinterieurs of bel ons 0341-353786