Wooninpiratie bij Kok Interieurs

Welkom bij Kokinterieurs voor wooninspiratie voor uw woning of werkplek. Zoekt u een nieuwe inrichting of een aanvulling op uw bestaande interieur, wij helpen u graag om er een harmonieus geheel van te maken. Wij adviseren u met allerlei woonideeën voor de woonkamer, keuken, trappen, slaapkamer, kinderkamer, hobbykamer of studeerkamer.

Meubels of meubelen?

Mooie meubelen van exclusieve merken zoals Baan, Haros, Duresta, By-boo , Sevn,Eleonora, Richmond, Grange en Tetrad. Op zoek naar het juiste zitmeubel in de gewenste maat? Kok interieurs heeft uitgebreide collecties. Stap eens binnen in onze leuke gezellige en sfeervolle woonwinkel.

Naar welke stijl bent u op zoek? Landelijke sfeer, klassieke stijl, jaren 60 stijl, industriële stijl of bohémian style. Wij helpen u bij het vinden van de juiste combinaties. Zoals de verfkleur, stofkeuze, behang, verlichting, en vloer.

In onze woonwinkel vindt u volop inspiratie. Of u nu op zoek bent naar houten vloeren, pvc, laminaat of kurk. Onze vaste stoffeerders leggen iedere vloer professioneel en duurzaam.

Kalkverf, krijtverf en krijtlakverf

Traditionele Italiaanse kalkverf, stucproducten en verfsoorten. Kalkverf heeft een mat en poederig aanzien en een rustiek uiterlijk. Zowel geschikt voor restauratie als nieuwbouw. Van het merk Carte Colori en het merk Emente hebben wij krijtverf, projectverf, vloerverf, decoratieve verf en beschermende vernis.

Ook voor uw professionele werkplek geven wij een passend advies. We hebben een breed assortiment in diverse sferen. Zoekt u een klassiek of engels interieur? Een Scandinavische interieur of industriële inrichting of haal het warme zuiden in huis. Een mediterraans interieur met Franse meubelen. Van het merk Grange. Wij hebben in onze woonwinkel alle stijlen. En we geven deskundig advies.